Isolatieglas

Isolatieglas, dubbelglas en triple glas kunt u helemaal op maat laten maken bij Balink. De belangrijkste functie van isolatieglas is het behouden van warmte.

Productinformatie

Algemeen

Isolatieglas

Isolatieglas bestaat uit twee enkele ruiten met een ruimte er tussen. De ruimte, ook wel spouw genoemd, werkt isolerend en draagt bij aan het besparen van energie. HR++ en HR+++ (triple) beglazing wordt gezien als energie zuinige beglazing en passen wij steeds vaker toe.

Alle voordelen van isolerend glas

Bij HR++ en -HR+++ glas wordt in de spouw een edelgas toegevoegd, dit is vaak argongas. Dit gas biedt extra isolerende eigenschappen waardoor het glas beter isoleert. De breedte en de gasvulling van de spouw, samen met de transparante coating van metaaloxiden op het glas bepalen samen de isolatiewaarde. Wij kunnen glas leveren dat tot vijf keer beter isoleert dan enkel glas.

Onze producten

Zowel standaard Isolerend glas, HR+, HR++ of HR+++ (triple) glas , uit te voeren in:

  • Zonwerende isolatie beglazingen.
  • Gelaagde veiligheidsbeglazingen.
  • Geluidsisolerende beglazingen.
  • Isolerend glas voor monumenten.

Bij Balink kunt u vertrouwen op de kennis van onze vakmensen. Wij luisteren naar uw wens en denken mee over mogelijkheden en oplossingen. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd het Isolerend glas in huis krijgt dat u wilt. Neem gerust contact met ons op!

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen onze specialisten?

Ik ben van structuur en betrouwbaarheid. De klant weet tot in de details waar hij/zij aan toe is, wat we aanbieden en wat we oplossen.

Margriet Jorna

Isolatieglas Specialist

Menu