Wageco Specialist

Eindeloze mogelijkheden voor uw gevelsysteem. Ontdek het bij Balink.

Wageco Gevelsystemen

Wageco Specialist

Balink is specialist in systemen van Wageco. Duurzame gevelbekleding met een moderne uitstraling. Een super strakke gevel naar uw smaak die niet verkleurt of veroudert!

Wageco maakt een blinde montage van geëmailleerd glas mogelijk. Veelal maken wij gebruik van twee soorten Wagecosystemen: een blinde en semi-blinde variant. Wageco is een aluminiumsysteem waarbij de ene helft van het systeem verlijmd wordt achterop het geëmailleerd glas (blinde variant) of geborgd met een schroef door het glas heen (semi-blinde variant). Dit glas kan Colorbel zijn, maar ook KristalColor en Emalit behoren tot de mogelijkheden. Dit wordt gedaan in onze eigen productieruimte aan de hand van de nieuwste glasbewerkingstechnieken. Zo blijft Balink duurzaam en innovatief.

De esthetische mogelijkheden zijn helemaal onbegrensd als er wordt gekozen voor ons eigen full color keramisch printwerk. Wilt u meer weten over Wageco gevelsystemen, de mogelijkheden van prints op uw glastoepassingen, of meer informatie over Colorbel glaspanelen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op: 0513-622488. Wij staan u graag te woord Foto: Voorbeeld van een complexe print op hoge kwaliteit: het Universiteitsziekenhuis in Finland.

Lees meer Offerte aanvragen

Duurzaam & praktisch

Balink staat garant voor een duurzame productie en een sneller levering. Van engineering tot montage: het hele proces kan in eigen huis worden uitgevoerd. Wel zo praktisch!

Innovatief

Balink beschikt over een unieke printer die het mogelijk maakt om complexe prints met hoge kwaliteit te printen op vrijwel iedere glastoepassing. Eindeloze mogelijkheden voor een unieke uitstraling.

 

Weerbestendig

Het glas wordt voor de gevel gehaakt, waardoor er een strak, tijdloos en niet-verkleurend gevelsysteem ontstaat (dit geldt voor zowel de blinde als de semi-blinde variant). De totale constructie is weerbestendig.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu