Aluminium vliesgevels

Met onze aluminium vliesgevels profiteert u optimaal van het natuurlijke licht in uw woning of bedrijfspand. Dit komt door de minimale aanwezigheid van de profielen die wij gebruiken.

Productinformatie

Algemeen

Aluminium vliesgevels

Met onze aluminium vliesgevels profiteert u optimaal van het natuurlijke licht in uw woning of bedrijfspand. Dit komt door de minimale aanwezigheid van de profielen die wij gebruiken. Er zijn veel buitenafwerkingen mogelijk en in onze vliesgevels zijn alle moderne glasvormen toepasbaar, waaronder triple isolatieglas.

De voordelen van een vliesgevel van Balink

Wat uw wensen ook zijn, bij Balink kunt u vertrouwen op specialisten die met u meedenken. Glas vraagt voor iedere woning of kantoorruimte om maatwerk. Wij kijken verder dan de standaardoplossingen en zorgen ervoor dat u de aluminium vliesgevel krijgt die u wenst.

  • Perfecte vliesgevel voor moderne glaswerken.
  • Balink heeft alles in huis en biedt altijd maatwerk.
  • Passend advies door onze glas- en aluminiumspecialisten.
  • Veel keuzemogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze aluminium vliesgevels? Neem dan contact op met ons. Wij adviseren en denken graag met u mee!

Specificaties

Aluminium vliesgevels

Bij Balink hebben wij drie verschillende profielseries van vliesgevels. Bij projecten waar Reynaers wordt gebruikt, gaan we voor de 2 CW-series. Als er juist voor Kawneer wordt gekozen, gaan wij voor de Kawneer AA100Q.

  • Reynaers CW50: aanzichtzijde is 50 millimeter.
  • Reynaers CW60: aanzichtzijde is 60 millimeter.
  • Kawneer AA100Q: aanzichtzijde is 50 millimeter.
  • Veel keuzemogelijkheden.

De CW50 is verkrijgbaar in verschillende opties, waarbinnen veel buitenafwerkingen mogelijk zijn. Combinaties van verticale en hellende vlakken zijn zeker een optie door een uitgebreid gamma. De CW60 is een thermisch geïsoleerd gevelsysteem dat perfect is voor robuuste, grote oppervlakten en kan tot 450 kilogram dragen. Kawneer AA100Q kan daarentegen tot wel 600 kilogram dragen en heeft een uniek bereik in beglazing vanaf 6 t/m 50 millimeter. Het is wind- en waterdicht en geluidsisolerend.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Balink Brochure Gevels Kozijnen


Architecten Brochure Kawneer

Brochure downloaden

AA 100 FR Kawneer

Brochure downloaden

AA 100 Q Kawneer

Brochure downloaden

AA 100 Q HI+ Kawneer

Brochure downloaden

AA 9562 Kawneer

Brochure downloaden

CW 50 Reynaers

Brochure downloaden

CW 60 Reynaers

Brochure downloaden

CW 60 DRL Reynaers

Brochure downloaden

CW 86 Reynaers

Brochure downloaden

Inspiratieboek Reynaers

Brochure downloaden

Wat zeggen onze specialisten?

Welk bedrijf doet dat: een man van eind vijftig nog de kans geven? Balink heeft me die ruimte gegeven en de mogelijkheid om het vak van aluminium calculator te leren na een leven in kunststof kozijnen. Met daarbij de ondersteuning van-en prettige samenwerking met alle collega’s, geeft dit voor mij elke dag weer een boost om met plezier naar mijn werk te gaan.

Sjuk Veenstra

Calculatie Aluminium

Menu