Beloopbaar glas

Geniet iedere dag van het unieke, moderne effect dat beloopbaar glas geeft in uw woon of werkomgeving. Door speels om te gaan met een glazen vloer creëert u een uiterst stijlvolle ruimte die wordt overspoeld met aangenaam, natuurlijk licht.

Productinformatie

Algemeen

Beloopbaar glas

Met beloopbaar glas verlicht u zelfs de meest donkere hoeken van de kamer waardoor er direct nieuwe interieurmogelijkheden ontstaan. Ook uw terras of bordes buiten krijgt met beloopbaar glas een bijzondere extra dimensie waardoor u overal en iedere dag geniet van natuurlijk licht.

Voordelen van Balink

Wat uw wensen ook zijn, bij Balink kunt u vertrouwen op specialisten die altijd met u meedenken. Glas waar je overheen kan lopen vraagt voor iedere woning of kantoorruimte om maatwerk. Daarom kijken wij verder dan standaardoplossingen. Hierdoor krijgt u het beloopbaar glas wat aansluit op uw wensen.

  • Maximale glasbeleving door transparantie en luxe design.
  • U verliest met een beloopbaar glas geen daglicht.
  • Veel keuzemogelijkheden en advies op maat.
  • Wij produceren in onze eigen productieruimte.
  • Extra opties, zoals: keramische print, antislip en randpatronen.
  • Geplaatst door eigen monteurs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom. Ervaar zelf wat beloopbaar glas doet voor een ruimte. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen over de mogelijkheden!

Specificaties

Beloopbaar glas

Glas dat beloopbaar is ziet u vaak in balustrades, trappen, bordessen, daken, terrassen, verbindingsbruggen en in de woonkamer of een bedrijfsruimte als glazen vloer. Beloopbaar glas bestaat uit meerdere lagen thermisch gehard glas dat taai en sterk wordt door verschillende lagen PVB-folie. Met geprinte randkaders is de constructieve oplegging subtiel en strak te verbergen. Wat voor vorm of dikte u ook wilt, wij kunnen alles op maat maken (mits het binnen de CE-normering valt).

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen

Wat zeggen onze specialisten?

Glastechniek vind ik machtig. Die glastechniek inzetten om voor de klant iets moois te maken, dat vind ik fantastisch werk.

Klaas Ruiter

Technische Verkoop Binnendienst

Menu