Aluminium vouwwanden

Met een aluminium vouwwand creëert u een open sfeer in uw pand. De vakspecialisten van Balink hebben veel ervaring in het plaatsen van vouwwanden, in zowel werk- als woonomgeving!

Productinformatie

Algemeen

Aluminium vouwwanden

Of u nu een vouwwand voor uw woonhuis of bedrijfspand zoekt, door een aluminium vouwwand lijkt uw pand optisch veel ruimtelijker. Dankzij de stevige constructie zijn onze vouwwanden geschikt voor vrijwel elke situatie.

Aluminium vouwwand voor elke situatie

De verwerkingsmogelijkheden van een aluminium vouwwand zijn vrijwel eindeloos. Het flexibele en lichte materiaal is inzetbaar op vele manieren en eenvoudig te plaatsen. Daarnaast is aluminium ook nog eens zeer sterk en kan het met gemak veel gewicht dragen. Een groot bijkomend voordeel is dat een aluminium vouwwand weinig onderhoud vergt en een lange levensduur heeft. Ideaal voor zowel een bedrijfspand als een woning. Vraag ons naar de mogelijkheden!

De voordelen

  • Leverbaar in vrijwel iedere gewenste RAL-kleur;
  • Duurzaam product en lange levensduur;
  • Volledig op maat gemaakt door onze vakspecialisten;
  • Onderhoudsarm en hoge isolatiewaarden;
  • Wij kijken verder dan de standaardoplossingen!

Meer weten over de aluminium vouwwanden van Balink? Neem gerust contact met ons op.

Specificaties

Aluminium vouwwanden

Balink plaatst al jaren succesvol aluminium vouwwanden. De aluminium systeemhuizen die wij gebruiken voor het maken van de vouwwanden zijn van leverancier Reynaers. Deze kwalitatief hoogwaardige profielen zorgen voor een vouwwand van de beste kwaliteit, volledig naar uw wens. Onze vouwwanden zijn voorzien van een kaderprofiel dat bouwkundige toleranties kan opvangen.

De vouwwanden zijn in veel RAL-kleuren beschikbaar, waardoor het perfect aansluit op uw wensen en behoeften. U kunt naast de kleur ook voor een type lak kiezen, zoals glad, structuur en metallic. Veel combinaties zijn mogelijk, wij adviseren u graag.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Architecten Brochure Kawneer

Brochure downloaden

CF 77 Reynaers

Brochure downloaden

Inspiratieboek Reynaers

Brochure downloaden

Wat zeggen onze specialisten?

Welk bedrijf doet dat: een man van eind vijftig nog de kans geven? Balink heeft me die ruimte gegeven en de mogelijkheid om het vak van aluminium calculator te leren na een leven in kunststof kozijnen. Met daarbij de ondersteuning van-en prettige samenwerking met alle collega’s, geeft dit voor mij elke dag weer een boost om met plezier naar mijn werk te gaan.

Sjuk Veenstra

Calculatie Aluminium

Menu