Glazen Spiegels

Spiegels zijn er in veel vormen en maten. Van functionele rechthoekige spiegels tot gekleurde kleine spiegels die volledig als decoratie dienen. Welke spiegel u ook wenst, Balink helpt u graag verder.

Productinformatie

Algemeen

Spiegels bij Balink

Er is wellicht niets fijner dan een niet beslagen spiegel in de badkamer, een grote passpiegel in de hal of een gekleurde sfeervolle ronde spiegel in uw woonkamer of bedrijfspand. Door onze glasbewerkingsmogelijkheden maken wij de spiegel die helemaal bij u past. Spiegels leveren wij in de kleuren brons, grijs of blank.

Voordelen van Balink

De spiegels van Balink zijn milieuvriendelijk omdat bij de productie geen gebruik wordt gemaakt van koper en er geen ammoniak uitstoot plaats vindt. U kunt vertrouwen op onze specialisten die altijd met u meedenken. Onze voordelen:

  • Verkrijgbaar in veel vormen en maten.
  • Keuzemogelijkheid voor spiegelverwarming zodat uw spiegel niet beslaat.
  • Wij produceren uw spiegel in onze eigen productieruimte.
  • Bestand tegen corrosie.
  • Milieuvriendelijke spiegel.

Neem gerust contact met ons op zodat we samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Specificaties

Spiegels bij Balink

Een spiegel bestaan uit vlakglas waarop een metaallaagje wordt aangebracht. Hierdoor ontstaat het spiegeleffect. Wij leveren spiegels in diktes van 4, 6 en 8 millimeter. Extra handig is de mogelijkheid om uw spiegel te verwarmen, want zo blijft uw spiegel helder tijdens het douchen. Uw spiegel kunt u ophangen met veerklemmen, een onzichtbare montage of een speciale montage kit. Spiegels zijn leverbaar met facet of motief en eventueel voorzien van veiligheidsfolie op de achterkant. Welke spiegel u ook wenst, wij maken alles op maat.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Balink Brochure Interieur

Wat zeggen onze specialisten?

Een doorsnee werkdag bij Balink ? Die bestaan niet. Werken met glas is als werken met mensen, uniek en veelzijdig, niets is zomaar hetzelfde. Elke dag komen er zoveel verschillende dingen op je pad, dat maakt het leuk en geeft enorm veel voldoening."

Ingrid Hooijenga

Verkoop Binnendienst

Menu