Glazen aanrechtbladen

Glas in de keuken is tegenwoordig erg populair. Het is eigentijds, maar ook tijdloos, wat maakt dat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Productinformatie

Algemeen

Glazen aanrechtbladen

Een glazen aanrechtblad is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Naast de praktische voordelen geeft een glazen aanrechtblad uw keuken ook een luxe uitstraling.

Alle voordelen op een rij

Wilt u ook genieten van een aanrechtblad van glas? Het is eenvoudig schoon te maken en er trekt geen vuil in. Balink kan uw glazen aanrechtblad voorzien van een keramische print die ongevoelig is voor vocht en uv-straling. Uw keuken krijgt hoe dan ook een moderne, lichte en luxe uitstraling. De vakmensen bij Balink denken met u mee en kijken verder dan de standaardoplossingen. Zo zorgen wij ervoor dat uw aanrechtblad van glas perfect past bij uw wensen en verwachtingen.

  • Gemaakt van thermisch gehard glas, vele malen sterker dan gewoon glas.
  • Een glazen aanrechtblad heeft een lange levensduur.
  • Niet gevoelig voor vocht.
  • Zeer hygiënisch doordat er geen vuil intrekt.
  • Leverbaar in veel verschillende kleuren en keramische prints.
  • Speciaal voor u op maat gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Specificaties

Glazen aanrechtbladen

De maximale lengte van een glazen aanrechtblad is 4000 millimeter mits de glassoort die als basis wordt gekozen leverbaar is in die lengte. Een aanrechtblad van glas is veel sterker dan ‘normaal’ glas, omdat het thermisch gehard is. U kunt kiezen uit verschillende diktes, namelijk 6, 8 en 10 millimeter. Heeft u speciale wensen voor uw exclusieve, moderne werkblad? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Balink Brochure Kunstwerk


Balink Brochure Interieur

Wat zeggen onze specialisten?

Ik geniet van de hectiek, of liever: de dynamiek van het bedrijf. Voorheen dacht ik dat mijn zwaartepunt op techniek lag, nu weet ik dat mens en techniek het echt voor mij is.

Victor Alkema

Technische Verkoop Binnendienst

Menu