Glazen taatsdeuren

Geef uw interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling met een glazen taatsdeur. In uw ruimte wordt een overvloed aan natuurlijk daglicht gecreëerd, waardoor alles helder en fris oogt. Vrijwel iedere ruimte in uw woning of bedrijfsruimte is geschikt om een glazen taatsdeur in te plaatsen.

Productinformatie

Algemeen

Glazen taatsdeuren

U kunt uw taatsdeur van glas laten plaatsen in een nis of doorgang zonder kozijn. Wij maken uw taatsdeur van glas helemaal op maat. Bij Balink kunt u vertrouwen op uitgebreide vakkennis, slimme oplossingen en passend, persoonlijk advies. Zo krijgt u de glazen taatsdeur die helemaal past bij uw interieur wensen.

Voordelen glazen taatsdeuren

Voor een taatsdeur in een kozijn adviseren wij een profielloos frame van tenminste 100 millimeter breed. Helaas zijn opdek of stompe kozijnen niet geschikt voor een taatsdeur van glas. Iedere woning en kantoorruimte is anders; dat vraagt om specialistisch maatwerk. Bij Balink kijken wij verder dan standaardoplossingen.

  • Handgreep in diverse uitvoeringen.
  • Veel natuurlijk licht door transparantie en luxe design.
  • Specialistisch advies en veel keuzemogelijkheden.
  • Uw taatsdeur produceren wij in onze eigen productieruimte.
  • Hydraulische wandscharnieren of vloerveer aan onderkant.
  • In 8, 10 of 12 millimeter dik gehard glas.

Wilt u ervaren wat een glazen taatsdeur kan doen voor uw woning? Kom dan gerust langs in onze showroom! Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Specificaties

Glazen taatsdeuren

De glazen taatsdeur bij Balink kunt u laten uitvoeren in 8, 10 of 12 millimeter gehard glas en is voorzien van een hydraulische scharnier die u op de wand kunt schroeven. Hierdoor sluit uw taatsdeur van glas gecontroleerd in de middenpositie. Als extra optie kunt u ook ervoor kiezen om uw taatsdeur uit te rusten met een vloerveer. Verder kunt u de glazen taatsdeur in beide richtingen openen tot een hoek van minimaal 90 graden. De deur sluit automatisch.  Voor zowel nissen als doorgangen zonder kozijn zijn de glazen taatsdeuren van Balink ideaal.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Balink Brochure Interieur

Wat zeggen onze specialisten?

Glas met meestal een tikje aluminium, het technisch zorgen voor een juiste oplossing maakt dit werk bijzonder.

Richard Toering

Glas Projecten

Menu