Glazen schuifdeuren

Met een glazen schuifdeur geeft u uw woning of bedrijfspand een ruimtelijk gevoel en laat u veel natuurlijk licht door. Laat uw glazen deur op maat maken bij Balink.

Productinformatie

Algemeen

Glazen schuifdeuren

Door het subtiele schuifsysteem dat bevestigd is aan de wand of het plafond, ziet een glazen schuifdeur er strak en modern uit. Ga bijvoorbeeld voor enkele of dubbele schuifdeuren en bepaal zelf hoe transparant de glazen deur wordt. Zo weet u zeker dat u de schuifdeur krijgt die u graag wilt.

Diverse mogelijkheden

Dé ideale deuren voor in huis zijn glazen schuifdeuren. Door het subtiele schuifsysteem met optionele softclose, past deze schuifdeur van glas bij elk interieur. Het grote voordeel van een glazen schuifdeur is dat u veel daglicht doorlaat in uw woning. U creëert een heerlijk ruimtelijk gevoel. Kies zelf de glassoort en bepaal hoeveel licht en zicht u wilt doorlaten. Wilt u iets meer privacy? Ga dan voor satijnglas of een zandstraalpatroon op uw glazen schuifdeur. Er worden dan stroken semi-transparant glas aangebracht op uw deur.

De voordelen van de glazen schuifdeuren

  • Tijdloos en minimalistisch ontwerp.
  • Veel natuurlijk licht door transparantie.
  • Plafond- of wandmontage.
  • Glazen schuifdeur van 8 of 10 millimeter dik gehard glas.
  • Rvs of zilveren look van de schuifrail.
  • Optioneel: softclose.
  • Specialistisch advies en maatwerk.
  • Productie glazen schuifdeur in onze eigen productieruimte.

Wilt u ervaren wat een glazen schuifdeur kan doen voor uw woning of bedrijfspand? Kom dan gerust langs in onze showroom! Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Specificaties

Glazen schuifdeuren

De glazen schuifdeur maken wij in 8 of 10 millimeter dik gehard glas. Uw schuifdeur van glas plaatsen wij aan het plafond of de wand en is optioneel leverbaar met een softclose. Kies voor transparant glas als u veel licht wil doorlaten in uw woning en kies voor semi-transparant glas als u nét iets meer privacy wenst. Natuurlijk kunnen wij samen met u bekijken wat de mooiste oplossing is voor uw kamer. Bij Balink bieden wij specialistisch maatwerk en door onze uitgebreide ervaring en kennis bieden wij maatoplossingen en wijken we af van de bekende weg. Zo krijgt u een schuifdeur van glas die helemaal past bij uw interieur.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Balink Brochure Interieur

Wat zeggen onze specialisten?

Ik zit hier voor het bedrijf en ik sta voor de klanten. Die combinatie blijft iedere dag weer een hele mooie.

Piet Hoekstra

Glas Projecten

Menu