Aluminium serres

Een aluminium serre is de ideale manier om uw woning of bedrijfsomgeving te vergroten en te voorzien van veel natuurlijk licht.

Productinformatie

Algemeen

Aluminium serres

Met een serre van aluminium haalt u buiten naar binnen en geniet u het hele jaar door van optimaal lichtinval. Naast woningen plaatsen wij ook vaak serres voor cafés en restaurants. Aluminium is een metaal dat niet krimpt, vervormt, scheurt of roest. Aluminium heeft daarom een zeer lange levensduur en is daarnaast ook nog eens onderhoudsarm. Ideaal in een Horeca omgeving.

Wij denken in oplossingen

Onze aluminium serres worden specifiek aan uw woning of pand aangepast. Serres zijn vaak een geïsoleerd verlengstuk van de woning. Het is ook mogelijk een niet geïsoleerde serre te creëren die alleen wordt gebruikt om beschermd buiten te zitten. Onze vakspecialisten adviseren u graag en kijken samen met u naar de mogelijkheden. Wij komen met een oplossingen zodat u de aluminium serre krijgt die u graag wilt.

Alle voordelen op een rij!

  • Op maat gemaakt en perfect passend in uw woning of pand.
  • Goed geïsoleerd verlengstuk van uw woonkamer.
  • Ook mogelijk als (niet) geïsoleerde tuinkamer voor buiten.
  • Balink kijkt verder dan de standaardoplossingen!
  • Mogelijk met zonwering of rolluiken

Wilt u meer weten over aluminium serres? Neem dan gerust contact op met ons. Wij denken graag met u mee!

Specificaties

Aluminium serres

Wij gebruiken een aluminium serresysteem dat vormgeving en thermische prestaties koppelt aan verschillende vormgevingsprofielen. Door deze unieke vormgeving voldoet het systeem aan alle eisen die door de ontwerper of eindgebruiker gesteld worden. De mogelijkheden met dit serresysteem zijn heel breed. Het is ook mogelijk om elektrisch bedienende rolluiken of zonwering toe te passen.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Architecten Brochure Kawneer

Brochure downloaden

CR 120 Reynaers

Brochure downloaden

CW 50 Reynaers

Brochure downloaden

TR 200 Reynaers

Brochure downloaden

Inspiratieboek Reynaers

Brochure downloaden

Wat zeggen onze specialisten?

Welk bedrijf doet dat: een man van eind vijftig nog de kans geven? Balink heeft me die ruimte gegeven en de mogelijkheid om het vak van aluminium calculator te leren na een leven in kunststof kozijnen. Met daarbij de ondersteuning van-en prettige samenwerking met alle collega’s, geeft dit voor mij elke dag weer een boost om met plezier naar mijn werk te gaan.

Sjuk Veenstra

Calculatie Aluminium

Menu