Glazen keuken achterwanden

Tijdloos, stijlvol en hygiënisch. Een glazen keuken achterwand geeft een keuken een eigentijdse uitstraling. Laat uw glazen keuken achterwand op maat maken door Balink!

Productinformatie

Algemeen

Glazen keuken achterwanden

Bepaal zelf welke kleur de glazen keuken achterwand krijgt, of voeg een patroon of afbeelding toe op het glas door onze keramische glasprinter. Er zijn genoeg mogelijkheden om de glazen keuken achterwand te creëren die u voor ogen heeft. Daarnaast is een glazen keukenwand een perfecte aanvulling bij een glazen aanrechtblad van Balink!

Voordelen van de glazen keuken achterwanden

Een glazen keuken achterwand is gemakkelijk schoon te houden omdat er geen vuil in trekt. Daarnaast zijn onze glazen keuken achterwanden gemaakt van gehard glas en zijn daardoor hittebestendig.

  • Vele malen sterker dan gewoon glas!
  • Een glazen aanrechtblad heeft een lange levensduur.
  • Niet gevoelig voor vocht.
  • Zeer hygiënisch doordat er geen vuil intrekt.
  • Leverbaar in veel verschillende kleuren en keramische prints.
  • Op maat gemaakt.

De vakmensen bij Balink denken altijd met u mee en kijken verder dan de standaardoplossingen. Zo zorgen wij ervoor dat uw glazen keuken achterwand perfect past bij uw wensen en verwachtingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een glazen keuken achterwand of andere glasopties? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Specificaties

Glazen keuken achterwanden

Uw keuken achterwand van glas maken wij op maat. De maximale lengte van een keuken achterwand van glas is 4000 mm, tenzij er gekozen is voor glas dat in basis leverbaar is in die lengte. Het glas harden wij waardoor het vele malen sterker is dan ‘gewoon’ glas. De dikte van het glas is 6, 8, of 10 millimeter. Wij leveren op maat gemaakte sparingen en boringen voor bijvoorbeeld verlichting of stopcontacten. Heeft u speciale wensen voor uw exclusieve, moderne glazen keukenwand, zoals het aanbrengen van een afbeelding of patroon op het glas? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Geprinte achterwanden

Brochure downloaden

Balink Brochure Kunstwerk


Balink Brochure Interieur

Wat zeggen onze specialisten?

Ik geniet van de hectiek, of liever: de dynamiek van het bedrijf. Voorheen dacht ik dat mijn zwaartepunt op techniek lag, nu weet ik dat mens en techniek het echt voor mij is.

Victor Alkema

Technische Verkoop Binnendienst

Menu