Aluminium overkappingen

Met een aluminium overkapping geeft u ruimtes in uw woning of bedrijfspand extra sfeer door een mooi en helder, natuurlijk lichtinval.

Productinformatie

Algemeen

Aluminium overkappingen

Een overkapping van aluminium is geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Van een aluminium overkapping voor uw serre of terras tot erkers en een compleet dak. De overkappingen zijn bestendig tegen alle weertypen, daardoor heeft u geen last heeft van wind, regen of sneeuw.

Alle voordelen op een rij!

Bij Balink kunt u vertrouwen op de specialistische kennis van onze vakmensen. Wij luisteren naar uw wens en denken mee over mogelijkheden en oplossingen. Iedere woning en iedere werkomgeving is anders en daarmee ook uniek. Wij maken uw overkapping van aluminium helemaal op maat, zodat u het meeste profijt heeft van uw overkapping.

  • Op maat gemaakt en passend voor uw woning of pand.
  • Kappen op volledige aluminium, houten en zelfs stalen liggers.
  • Geen last van wind, regen of sneeuw.
  • Balink kijkt verder dan de standaardoplossingen!

Wilt u meer weten over aluminium overkappingen? En bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij denken graag met u mee!

Specificaties

Aluminium overkappingen

Wij maken aluminium overkappingen op diverse manieren, waarvan de meest voorkomende aluminium dragers zijn waarop wij het glas plaatsen. Nadat wij het glas met klemlijsten inklemmen, dekken we het geheel af met een afdeklijst. Voor de profielafmetingen en glasdiktes kijken wij eerst naar de belasting op de kap. Bijvoorbeeld bij wind en sneeuw en naar de ligging van de aluminium overkapping. Eventueel kunnen wij uw aluminium overkapping voorzien van ventilatie door uitzetramen of ventilatieroosters.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Balink Brochure Retail


Architecten Brochure Kawneer

Brochure downloaden

CR 120 Reynaers

Brochure downloaden

CW 50 Reynaers

Brochure downloaden

Inspiratieboek Reynaers

Brochure downloaden

Wat zeggen onze specialisten?

Welk bedrijf doet dat: een man van eind vijftig nog de kans geven? Balink heeft me die ruimte gegeven en de mogelijkheid om het vak van aluminium calculator te leren na een leven in kunststof kozijnen. Met daarbij de ondersteuning van-en prettige samenwerking met alle collega’s, geeft dit voor mij elke dag weer een boost om met plezier naar mijn werk te gaan.

Sjuk Veenstra

Calculatie Aluminium

Menu