Glazen pendeldeuren

Een glazen pendeldeur creëert een zee aan natuurlijk daglicht, bespaart veel ruimte en geeft uw kamer of ruimte een moderne, heldere en stijlvolle uitstraling.

Productinformatie

Algemeen

Glazen pendeldeuren

Een pendeldeur van glas kunt u in vrijwel iedere ruimte van uw huis of bedrijfspand plaatsen, óók in loze nissen en doorgangen zonder kozijn. Iedere ruimte is uniek. Daarom maakt Balink uw glazen pendeldeur helemaal op maat. Zo krijgt u de pendeldeur die u wilt en die helemaal past bij uw woning of bedrijfspand.

Voordelen glazen pendeldeuren

Wilt u een pendeldeur van glas in een kozijn? Dan adviseren wij een profielloos frame van tenminste 100 millimeter breed. Echter zijn opdek of stompe kozijnen helaas niet geschikt voor een glazen pendeldeur. Een pendeldeur van glas vraagt om maatwerk, want iedere woning of kantoorruimte is weer anders. Daarom kijken wij verder dan standaardoplossingen.

  • Handgreep in diverse uitvoeringen.
  • Maximale glasbeleving door transparantie en luxe design.
  • U verliest met een pendeldeur van glas geen daglicht.
  • Veel keuzemogelijkheden en advies op maat.
  • Wij produceren uw glazen pendeldeur in onze eigen productieruimte.
  • Hydraulische wandscharnieren of vloerveer aan onderkant.
  • Pendeldeur in 8, 10 of 12 millimeter dik gehard glas.

Kom gerust langs in onze showroom en ervaar wat een glazen pendeldeur kan doen in uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Specificaties

Glazen pendeldeuren

Kies voor een transparante en stijlvolle glazen pendeldeur om uw woning of bedrijfspand te voorzien van prachtig natuurlijk daglicht. Ook in nissen en doorgangen zonder kozijn kunt u eenvoudig een pendeldeur van glas laten plaatsen. De glazen pendeldeuren bij Balink kunt u laten uitvoeren in 8, 10 of 12 millimeter gehard glas.

Uw deur heeft een hydraulische scharnier die u op de wand kunt schroeven, zo sluit de pendeldeur gecontroleerd in de middenpositie. Natuurlijk kunt u uw glazen pendeldeur ook laten voorzien van een vloerveer. De glazen deuren kunt u in beide richtingen openen tot een hoek van minimaal 90 graden en ze sluiten zichzelf automatisch.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen


Balink Brochure Interieur

Wat zeggen onze specialisten?

Glas met meestal een tikje aluminium, het technisch zorgen voor een juiste oplossing maakt dit werk bijzonder.

Richard Toering

Glas Projecten

Menu