Onbeperkte creativiteit

Glas printen

U kan bij ons kiezen uit een aantal mogelijkheden in artistiek design, die flair en kleur toevoegen aan uw glasprojecten: digitaal keramisch printen, de fullcolor techniek Balink Colors en gekleurde lagen tussen het glas. Uw creativiteit met glas kan alle ruimte krijgen.

 

Digitaal Keramisch Printen

(DKP)

Digitaal Keramisch Printen (DKP) is ons printprocedé dat in staat is om fullcolour fotografische bestanden, vector afbeeldingen en texturen zoals hout en steen, direct op het glas te printen. De inkt bestaat uit micro glas partikels in kleur en anorganische pigmenten, en is natuurlijk lood en cadmium vrij. Na het printproces wordt het glas gehard tot veiligheidsglas in onze hardingsoven. De kleurechtheid en technische capaciteiten van dit product in extreme weersomstandigheden zijn fenomenaal.

Balink Colors

(BC)

Balink Colors (BC) is ons product waarbij glas voorzien is van een
emaillak in een unikleur. Na het aanbrengen van deze laklaag wordt het glas gehard in onze hardingsoven. Hierdoor ontstaat een zeer kleurecht gehard veiligheidsglas, dat een thermische belastbaarheid van 300 graden heeft. Voor dit product, dat wij in eigen fabriek produceren heeft ons grafisch team een pallet van 33 kleuren geselecteerd: 12 standaard kleuren, 12 architectonisch veelgevraagde kleuren en 9 trendkleuren.

Menu