Glazen iGlass

iGlass biedt tal van mogelijkheden voor zowel zakelijke als privé toepassingen. Zelf kiezen voor privacy of niet. Ideaal voor bijvoorbeeld conferentie- of vergaderzalen, behandelkamers in ziekenhuizen, of badkamers.

Productinformatie

Algemeen

iGlass – privacy glas voor iedereen

Privacy glas is een slimme oplossing om uw privacy te beschermen. Het is een actieve gelaagde beglazing dat door elektriciteit onmiddellijk van een ondoorzichtige stand (OFF) naar een transparante stand (ON) schakelt. U kunt iGlass gebruiken voor bijvoorbeeld glazen wanden, ramen en gevels.

iGlass in uw woning

Een strakke privacy glas scheidingswand oogt modern en zorgt voor veel licht en ruimte in uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toepassing in uw badkamer of voor een afscheiding van twee ruimtes. Zo geniet u volop en comfortabel van uw privacy binnenshuis.

iGlass in uw bedrijfsruimte

iGlass zien we ook steeds meer terugkomen in hotels, kantoren, ziekenhuizen, wellnessfaciliteiten, luchthavens, horeca en private woningen. Het glas beschermt niet alleen uw privacy maar beschermt ook tegen uv-straling en het heeft een zeer laag stroomverbruik. U kunt het toepassen in bijvoorbeeld wanden, draai- en schuifdeuren, vloeren, ramen, gevels en veel meer.

Dé voordelen van iGlass privacy glas

  • Perfect voor uw privacy en een high-end aanvulling op uw interieur.
  • Controleerbaar privacybeheer.
  • Optimale natuurlijke lichtspreiding en laag stroomverbruik.
  • Geruisloze omschakeling tussen transparant en geblindeerd privacy glas.
  • Zeer goed te combineren met zonwerend glas en veiligheidsglas.
  • Ook handig samen met thermische en akoestische isolatie.
  • Zeer hygiënisch doordat er geen vuil intrekt.
  • Leverbaar met veel verschillende kleurfolies en digitale bedrukking.

Wilt u meer weten over iGlass? En bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij denken graag met u mee om het perfecte privacyglas te ontwikkelen!

Specificaties

iGlass

iGlass is een folie die gelaagd is tussen twee glasbladen. De folie is een LC-folie (Liquid Crystal). Dit zit tussen twee EVA-folies in. De actieve LC-folie bestaat uit twee PET-folies die verbonden zijn door een transparante laag die tussen een zeer dunne laag vloeibare kristallen zit. In de transparante stand zijn de vloeibare kristallen niet uitgelijnd, maar wanneer de LC-folie onder spanning komt, zullen de vloeibare kristallen zich juist uitlijnen waardoor het iGlass ondoorzichtig wordt. Wanneer iGlass transparant is, blijft een lichte, elegante ‘sluier’ zichtbaar.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Algemeen

Wat zeggen onze specialisten?

Glastechniek vind ik machtig. Die glastechniek inzetten om voor de klant iets moois te maken, dat vind ik fantastisch werk.

Klaas Ruiter

Technische Verkoop Binnendienst

Menu