Balink Colors

Een glazen gevel geeft stijl aan een gebouw: een innovatieve uitstraling, strak, modern en tijdloos in een. De gevel kan in één kleur of in een pallet van bij elkaar passende tinten uitgevoerd worden.

Productinformatie

Algemeen

Glaspanelen in Balink Colors zijn fantastisch voor buitengevels vanwege de rijke uitstraling en kleurechtheid van het product. Ook is Balink Colors een aanwinst als keukenachterwand, aanrechtblad, muurbekleding in badkamers. In interierur toepassingen komen vooral de antibacteriële eigenschappen glas goed tot hun recht. Door het gebruik van grote panelen zijn er weinig tot geen naden en voegen die onderhoud blijven vragen.

Uw voordeel

Kenmerkend voor projecten in Balink Colors panelen is, dat het gehele traject in glas- en aluminiumtechniek vanaf het eerste ontwerp tot de laatste bout bij ons in één hand is: één in projectleiding, engineering, productie, en montage. Wij zijn in staat om net die stap verder te gaan, waardoor uw project met kop en schouders uitsteekt boven anderen.

Balink Colors

In Balink Colors hebben we 33 kleuren geselecteerd waarin we de panelen produceren: klassieke wit en grijs tinten, maar ook gewaagde trendkleuren en een compleet palet daar tussenin. Deze thermisch geharde panelen produceren we in eigen huis op maat voor de klant.

Voor gevel toepassingen worden de Balink Colors panelen na productie structureel verlijmd op een aluminium gevelconstructie. Voor interieur toepassingen worden de panelen meestal rechtstreeks op muren verlijmd.

In het gevelmontage werk plaatsen onze montage vakmensen de aluminium constructie tegen de bouwgevel en vervolgens worden glaspanelen hierin gemonteerd. In interieur werk plaatsen onze monteurs uw werk zorgvuldig op de juiste wijze in uw thuis omgeving.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze specialist.

Inspiratie Offerte
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochures

Onze brochures kunt u digitaal aanvragen, deze worden dan via e-mail aan u toegezonden.

Balink Brochure Gevels Kozijnen


Balink Brochure Interieur

Wat zeggen onze specialisten?

Het afstemmen van de wensen van de klant op de mogelijkheden van onze techniek blijft machtig mooi werk.

Piet Hoekstra

Engineer / Projectleider

Menu