Appartementencomplex Woerden

Vorig jaar mei is Balink benaderd door Hemubo bouw om mee te werken aan de verbouw van een appartementencomplex in Woerden. Het werk omvatte acht appartementen op de begane grond en acht appartementen op de verdieping.

Omschrijving

Appartementencomplex Woerden

In het voorjaar van 2017 is Balink benaderd door Hemubo bouw om mee te werken aan de verbouw van een appartementencomplex in Woerden. Het werk omvatte acht appartementen op de begane grond en acht appartementen op de verdieping.

Aluminium vliesgevel
Balink zijn aandeel in dit project was het plaatsen van een aluminium vliesgevel aan de buitenzijde van de galerij waardoor er een inpandige hal ontstaat.

Systeem
Het systeem dat is gebruikt voor de aluminium vliesgevel is de CW50 serie van Reynaers. Dit systeem voldoet aan alle eisen van de hedendaagse architectuur en kenmerkt zich als slank profiel waardoor er een maximum aan lichtinval wordt gecreëerd. Het is mogelijk om in dit systeem gebruik te maken van triple isolatieglas. In dit project is de keuze gemaakt om standaard isolatieglas toe te passen, omdat de vliesgevel aan de buitenzijde van de galerij is geplaatst. Daarnaast heeft de vliesgevel geen isolerende functie maar dient als overkapping van de galerij.

Montage
De montage is begin november 2017 gestart en de oplevering was midden december.

Contact

Neem contact op met Balink Glas & Aluminium

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu