Ziekenhuis Tjongerschans

Voor de gevelrenovatie van het Heerenveense ziekenhuis Tjongerschans tekent architectenbureau Van Manen en Zwart.

Omschrijving

Ziekenhuis Tjongerschans

Voor de gevelrenovatie van het Heerenveense ziekenhuis Tjongerschans tekent architectenbureau Van Manen en Zwart. Doel van de renovatie is het verbeteren van de isolatie waardes van het pand en moderniseren van de uitstraling. Gekozen is voor de Kawneer profielserie RT72HI+ in een kleur passend bij de rest van het pand.

Tijdens de werkzaamheden moeten de achterliggende behandelkamers in gebruik blijven en de artsen hun werk met patiƫnten kunnen blijven uitvoeren. De samenwerking met bouwbedrijf de Vries is plezierig zowel in projectleiding als op de bouwlocatie. Zij plaatsen stofschotten voorafgaand aan de werkzaamheden en zorgen voor de bouwkundige afwerking. In een strak schema plaatst Balink op de oneven dagen kozijnen met lekdorpels en op de even dagen het triple HR+++ glas dat voorzien is van privacy folie. Het werk is een aanvulling op reeds een reeds eerder gerenoveerd deel van het ziekenhuis en wordt in dezelfde stijl uitgevoerd.

Contact

Neem contact op met Balink Glas & Aluminium

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu